Sélectionner une page

Goût  •  Goe  •  Good

De smaak van Wallonië

Lekkere authentieke producten uit Wallonië

België heeft een “Bourgondische” traditie: we houden van lekker eten en drinken, koken graag en gebruiken daar graag de beste ingrediënten voor. Daarvoor gaan we ook steeds vaker op zoek naar lekkere en authentieke producten, liefst ambachtelijk gemaakt en bij voorkeur ook “van bij ons“.

Wij van Goût delen deze passie en zijn daarom op zoek gegaan naar de beste authentieke producten uit Wallonië. Wallonië is immers rijk aan producenten die met liefde voor het vak de beste producten maken, met respect voor traditie en vooral met veel smaak. Goût wil deze Waalse topproducten in Vlaanderen en in Nederland op de markt brengen door de link te zijn tussen deze ambachtelijke producenten en geïnteresseerde klanten. We vinden immers dat deze hier veel te weinig gekend zijn en ook moeilijk te vinden.

We hebben daarom een assortiment samengesteld van meer dan 300 kwaliteitsproducten, verdeeld over alle segmenten van droge en verse voeding: kazen, vlees, charcuterie, delicatessen, wijnen, bieren en zoveel meer. Allemaal pareltjes van de Waalse gastronomie en door Goût nu ook voor iedereen in Vlaanderen en Nederland beschikbaar. Kijk gerust eens rond en ontdek welke lekkere authentieke producten uit Wallonië we hebben geselecteerd voor u. Het aanbod zal u ongetwijfeld verrassen ! 

Met smakelijke groeten, ….. uit Wallonië!

Het Goût team

Goût  •  Goe  •  Good

De smaak van Wallonië

Lekkere authentieke producten uit Wallonië

België heeft een “Bourgondische” traditie: we houden van lekker eten en drinken, koken graag en gebruiken daar graag de beste ingrediënten voor. Daarvoor gaan we ook steeds vaker op zoek naar lekkere en authentieke producten, liefst ambachtelijk gemaakt en bij voorkeur ook ” van bij ons “. Wij van Goût delen deze passie en zijn daarom op zoek gegaan naar de beste authentieke producten uit Wallonië. Wallonië is immers rijk aan producenten die met liefde voor het vak de beste producten maken, met respect voor traditie en vooral met veel smaak. Goût wil deze Waalse topproducten in Vlaanderen en in Nederland op de markt brengen door de link te zijn tussen deze ambachtelijke producenten en geïnteresseerde klanten. We vinden immers dat deze hier veel te weinig gekend zijn en ook moeilijk te vinden. We hebben daarom een assortiment samengesteld van meer dan 250 kwaliteitsproducten, verdeeld over alle segmenten van droge en verse voeding: kazen, charcuterie, delicatessen, wijnen, bieren en zoveel meer. Allemaal pareltjes van de Waalse gastronomie en door Goût nu ook voor iedereen in Vlaanderen en Nederland beschikbaar. Kijk gerust eens rond en ontdek welke lekkere authentieke producten uit Wallonië we hebben geselecteerd voor u. Het aanbod zal u ongetwijfeld verrassen ! 

Met smakelijke groeten, ….. uit Wallonië!

Het Goût-team

Product in de kijker

La bleue des Prés

Het Weiderund uit de Ardennen
De moderne consument wil zo gezond mogelijk voedsel, maar wenst eveneens een uitgesproken smaak. De keten La Bleue des Prés / Weiderund werd in 2001 opgericht en biedt vlees van koeien van het witblauwe ras die minstens twee seizoenen op de wei hebben gegraasd en die werden gevoed met lokaal geproduceerde graangewassen. De kwaliteit van dit vlees, dat donkerrood en doorregen is en toch even mals als dat van de jonge witblauwe stier, is alom gekend en geprezen. Het assortiment bij Goût bestaat uit de beste versnijdingen; chateaubriand, steaks, côte à l’os, entrecote, filet pur, stoofvlees, brochetten, hamburger en worsten. Zeker de moeite waard om te ontdekken, dit lekkere ‘vlees van bij ons’ !!

Corinne Dewulf van Ferme du Vieux Tilleul

 

Maak kennis met onze Waalse producenten en hun top streekproducten. Ontdek waar Goût voor staat en wat ons bezig houdt. 

 

Petits Gris de Namur-escargots

Nieuwsbrief

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante aankondigingen

Nieuwsbrief

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante aankondigingen