Over ons

Lekkere authentieke producten uit Wallonië

België heeft een “Bourgondische” traditie: we houden van lekker eten en drinken, koken graag en gebruiken daar graag de beste ingrediënten voor. Daarvoor gaan we ook steeds vaker op zoek naar lekkere en authentieke producten, liefst ambachtelijk gemaakt en bij voorkeur ook “van bij ons“. Wij van Goût delen deze passie: daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste producten uit Wallonië. Wallonië is immers rijk aan producenten die met liefde voor het vak de beste producten maken, met respect voor traditie en vooral met veel smaak. Goût wil deze Waalse topproducten in Vlaanderen en in Nederland op de markt brengen door de link te zijn tussen deze ambachtelijke producenten en geïnteresseerde klanten. 

We hebben een assortiment samengesteld van meer dan 350 kwaliteitsproducten, verdeeld over alle segmenten van droge en verse voeding: zuivel en kazen, vlees en vleeswaren, delicatessen en specialiteiten, wijnen en bieren en geschenkmanden. Allemaal pareltjes van de Waalse gastronomie en door Goût nu ook voor iedereen in Vlaanderen en Nederland beschikbaar. Kijk gerust eens rond en ontdek welke lekkere authentieke producten uit Wallonië we hebben geselecteerd voor u. Het aanbod zal u ongetwijfeld verrassen!

Met smakelijke groeten, ….. uit Wallonië !
Het Goût team

Product in de kijker

Escaveche du Val d’Oise

Van Escavèche du Val d’Oise brengen we een assortiment Escavèche de Chimay BGA. Na een aantal jaren wachten is de Escavèche de Chimay door Europa erkend als Beschermde Geografische Aanduiding (BGA).

Escavèche een koude visbereiding. Hij wordt bereid met salmonette (aiguillat) en uien, azijn, citroenen en kruiden. Het kan worden geserveerd op een toast, als voorgerecht of meer traditioneel als hoofdgerecht, koud geserveerd met frietjes en een goed Waals biertje.

In het assortiment van Goût hebben we de ‘Recette Macquenoise‘ in 2 en 4 stuks (ook beschikbaar in een mooie pot van zandsteen) en de ‘Recette Arnorienne‘ in 2 en 4 stuks.

Zeker het ontdekken waard !

Lionel Plaquette

 

Maak kennis met onze Waalse producenten en hun top streekproducten. Ontdek waar Goût voor staat en wat ons bezig houdt. 

 

Bekijk deze topboter uit wallonië

Nieuwsbrief

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante aankondigingen

Nieuwsbrief

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante aankondigingen