Een smaakvolle zomer met Goût

Intussen is de Horeca terug opgestart en zet Goût ook zijn beste beentje voor om zijn klanten te blijven ondersteunen. Ons assortiment Waalse producten blijft evolueren om nog meer aan de vragen uit de markt tegemoet te komen. De aandacht voor vakantie in eigen land, in Wallonië of in de Ardennen, zal zeker de vraag naar ‘producten van bij ons’ doen toenemen. In elke geval: “Goût” is er alvast klaar voor !!

Nieuwe artikelen

Chateau Bon Baron ” Goût d’Azur ” rosé 2018
Deze exclusieve rosé van Chateau Bon Baron is gemaakt van de Pinot Noir druif. Het is een soepele en frisse wijn die best jong gedronken wordt. Met zijn fruitige afdronk is hij een ideaal aperitief en past hij het best bij een lichte maaltijd. Hij wordt het best geserveerd bij 8°. Deze toprosé maakt ons gamma Chateau Bon Baron compleet, naast de witte “Goût du Soleil” en de rode “Goût des Merveilles”. Geniet ervan!

1836 Belgian Organic Vodka en 1836 Organic Barrel Aged Rum
In ons assortment gedistilleerd hebben we twee nieuwe biologische topproducten van Distillerie Radermacher : de 1836 vodka en de 1836 Barrel aged rum. Met de introductie van deze topartikelen in trendy verpakking kunnen we een volledig assortiment gedistilleerd ‘ van bij ons ‘ aanbieden !

Product in de kijker

Domaine du Chant d’Eole
De schuimwijn van Domaine du Chant d’Eole is ongetwijfeld een parel van ons Waalse assortiment. Deze Blanc de blancs brut , méthode traditionelle, bestaat uit 98 % Chardonnay en 2 % Pinot Blanc. Hij verouderd minstens 18 maanden ” sur lattes ” alvorens gebotteld te worden. Hij heeft een mooie diepgele kleur met fijne en elegante bubbels. Aromatische en fruitige neus met frisse en ronde afdronk. Een echte top schuimwijn uit het oosten van Henegouwen, ten zuid-westen van Bergen. De Domaine du Chant d’Eole brut rosé, eveneens méthode traditionnelle, wordt gemaakt van Chardonnay (90%) en pinot Noir (10%).

Goût stelde speciaal voor u een unieke geschenkmand met enkele typische Waalse bieren samen: 9 flesjes die de échte bierliefhebber zullen bekoren. Deze 9 Waalse toppers worden mooi verpakt in een stevige mand met folie, sticker en lint. Verras uw vrienden en familie met dit leuke geschenk ‘van bij ons’!

Geschenkmanden

Nu we de jaarhelft gepasseerd zijn, wordt onherroepelijk de blik gericht op het najaar en de eindejaarsperiode. Goût heeft in zijn assortiment een breed aanbod van geschenkmanden en geschenkverpakkingen. Ons basisaanbod bestaat uit vier geschenkmanden met 7, 8, 9 of 10 topproducten uit ons Waalse assortiment. Onze manden zijn van stevig zeegras en worden steeds mooi verpakt in folie met strik en sticker van Goût. 

Vanaf een bestelling van 24 stuks kan je zelf de samenstelling van de mand bepalen. We bezorgen je dan een scherp berekende offerteprijs, verpakking en levering op 1 adres inbegrepen. Naast deze manden verdelen we ook een ruim assortiment van geschenkverpakkingen Waalse bieren, met of zonder glazen. 

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!