Een welgemeende dankuwel!

2020 was voor iedereen een toch wel heel bijzonder jaar. We hopen oprecht dat u het jaar toch goed bent doorgekomen. Ook voor Goût werd het een jaar vol van onverwachte momenten, wijzigende omstandigheden en dus was permanent bijsturen noodzakelijk. We hebben in ons eerste echte werkjaar heel veel positieve contacten gelegd en kunnen met meer dan 100 actieve klanten op een geslaagde intrede in de professionele markt terugblikken. 2021 wordt voor Goût het jaar van de bevestiging.

We hopen uiteraard samen met U op een snelle heropening van de Horeca. En voor iedereen die zijn klanten lekkere en authentieke Waalse producten wil aanbieden wil Goût de beste partner zijn. Met een breed assortiment van meer dan 350 artikelen van de beste Waalse producenten kunnen we aan al uw wensen voldoen. Dank aan jullie allemaal voor de steun in 2020 en op naar een fantastisch en lekker 2021!!

Een welgemeend gelukkig en gezond 2021 gewenst vanwege Grégory en Jan !

Ontdek ons assortiment Verrassingsboxen

Op vraag van vele klanten zullen voortaan onze verrassingsboxen met Waalse producten het ganse jaar beschikbaar zijn. Ons assortiment bestaat uit 5 verschillende boxen : de ” Aperobox ” met lekkere Waalse producten voor een origineel aperitief, de box ” Zoete Verleiding ” voor de liefhebbers van lekkere zoetigheden, de box ” Wintergenoegen” voor de komende koude winteravonden, de Luxe box voor wanneer het net ietsje meer mag zijn. Alle boxen worden mooi verpakt in een gesloten kwalitatieve box met lint en sticker en zijn daarom ideaal voor iedereen die een vriend, kennis, collega of familielid wil verrassen met een origineel geschenk.

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!