De smaken van de lente

Goût BV steunt voor de volle 100% de maatregelen die momenteel gelden ter bestrijding van het coronavirus. Wij proberen onze Horeca klanten zoveel mogelijk te steunen en staan klaar om hen te helpen waar nodig. Het is een moeilijke periode, maar we moeten er samen door. Met spijt vernamen wij de verschuiving naar latere data van Tavola 2020 in Kortrijk expo (verschoven naar 13, 14 en 15 september) en Antwerpen Proeft (verschoven naar 28, 29 en 30 augustus). Maar uitgesteld is niet verloren en we zijn dus blij dat we jullie kunnen meedelen dat we ook in deze nieuwe edities aanwezig zullen zijn. We bezochten intussen ook de Horecabeurs in Goes en zullen daar ook aanwezig zijn op de editie 2021.

Bière des Amis

Dit “Bier van de vrienden” zit in originele flessen van 66cl, ideaal om te delen met uw familie en vrienden! Het Bière des Amis wordt uitsluitend gebrouwen met grondstoffen van de allerbeste kwaliteit en nitraatarm water dat rechtstreeks wordt geput uit de grondwaterlaag van Ath. Het bier is volledig natuurlijk en bevat geen enkel additief.

De hergisting op fles zorgt voor de 100% natuurlijke pareling. De gerst die bij de aanmaak van het Bière des Amis wordt gebruikt, wordt 100% milieuvriendelijk en met kennis van zaken geteeld in de familieboerderij Beauregard. De knowhow van de Brasserie des Légendes, die de Belgische brouwerstraditie koppelt aan een perfecte beheersing van het productieproces, zorgt ervoor dat het Bière des Amis u verrast, zowel door zijn karakter als door het gemak waarmee het wordt gedronken.

Alvenat koolzaadolie met citroen of met look

Ons assortiment koolzaadolie van Huilerie Alvenat werd uitgebreid met twee variëteiten, nl. de koolzaadolie met ctroen en de koolzaadolie met look.

Tijdelijk assortiment lentepatés Salaisons de la Semois

Tot en met eind juni zijn de lentepatés van Salaisons de la Semois beschikbaar in terrine 1,5 kg “Paasei-vorm”: kip met curry, kip met dragon en gekruide kip.

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!