Heerlijke bieren, sterke dranken, likeuren & vermouths uit Wallonië

Goût heeft intussen zijn zetel verhuisd naar Gembloux, waar eveneens ons logistiek platform gevestigd is. Onze missie blijft om Waalse topproducten op de Vlaamse en Nederlandse markt te brengen. We leven mee met onze klanten die momenteel door een moeilijke periode gaan. We blijven ter beschikking om te helpen waar we kunnen en hopen dat we zo vlug mogelijk terug naar het normale leven kunnen gaan!

Distillerie Radermacher

Ook in deze barre coronatijden zit Goût niet stil. We blijven op zoek gaan naar Waalse topproducten om onze klanten nog beter te bedienen. Zo zijn we verheugd om u onze samenwerking met distillerie Radermacher te kunnen aankondigen. Radermacher is één van de oudste distilleerderijen in Belgie met een modern en trendy aanbod in de voornaamste sterke dranken, likeuren en vermouths.

Bij Goût kan u voortaan drie gins 1836 bestellen, waaronder de pink gin en de barrel aged, 2 biologische vermouths, twee limoncello’s, de Café Ardennais, de Belgische chocolat cream Macaya en de echte 1836 peket.

Geschenkmand Waalse bieren

Goût stelde speciaal voor u een unieke geschenkmand met enkele typische Waalse bieren samen: 9 flesjes die de échte bierliefhebber zullen bekoren. Deze 9 Waalse toppers worden mooi verpakt in een stevige mand met folie, sticker en lint. Verras uw vrienden en familie met dit leuke geschenk ‘van bij ons’!

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!