Huilerie alvenat

Authentieke koolzaadolie van bij ons!

Huilerie Alvenat is de specialist in de productie van een uitzonderlijke plantaardige olie op basis van ggo-vrij koolzaad uit lokale verantwoorde landbouw. De bodem in de Condroz streek, in het bekken Ciney-Dinant-Philippeville, is uiterst geschikt voor het telen van koolzaadolie.

Het koolzaad dat Alvenat voor zijn producten gebruikt, is uitsluitend afkomstig uit de streek, van eigen bodem dus, en daardoor zijn alle voorwaarden vervuld om u een kwalitatief hoogwaardige koolzaadolie van Belgische bodem te kunnen aanbieden.

Koolzaadolie uit koude persing bevat een hoog gehalte aan omega 3 en vitamine K en E, stoffen die heel gezond zijn voor ons lichaam. Omega 3 helpt mee onze stofwisseling te regelen en daardoor het risico op hart- en vaatziekten te verkleinen.

Het lage percentage (7%) verzadigde vetzuren in koolzaad leidt tot een verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed. Dat helpt om eventuele dreigende gevaren voor het lichaam te verminderen.

Kortom, het assortiment koolzaadolie en vinaigrettes  “ van bij ons “  van Huilerie Alvenat past perfect in de filosofie van Goût om lekkere en ambachtelijke producten uit Wallonië aan te bieden in Vlaanderen.

Vergeet zeker ook niet de Alvenat choco noisette eens te proeven.

Heerlijk op de boterham ! …… En gezond !

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!