Nog inspiratie nodig voor de eindejaarsperiode?

Alive & kicking!

Goût is alive en kicking! Inderdaad, onze eerste klanten in Vlaanderen hebben intussen hun eerste bestelling ontvangen. We kregen heel positieve reacties van alle klanten en dat geeft ons uiteraard moed om op de ingeslagen weg verder te gaan. We hebben verregaande contacten met mogelijke klanten en hopen deze in de komende weken met onze lekkere producten uit Wallonië te kunnen beleveren. Tevens werden ook de eerste contacten gelegd op de Nederlandse markt vanuit onze deelname aan de BBB beurs in Maastricht. Verder werd op vraag van onze professionele klanten ons assortiment nog verder geoptimaliseerd.

Eindejaarsassortiment

Het eindejaar nadert met rasse schreden. Daarom zetten wij graag onze eindejaarsproducten nog eens in de kijker. De kwaliteitsproducten van onze Waalse ambachtelijke producenten zullen uw klanten zeker aanspreken. Als aperitief zijn er fantastische schuimwijnen van Chant d’Eole, perfect te combineren met een lekker stukje paté of een fijn stukje Ardeens charcuterie. Een lekker glaasje rood of wit van Chateau Bon Baron zal uw lekker stukje kip van Coq des Prés, de verse eendeborst van Sauvenière, het lekkere varkenshaasje van Le Porc Fermier of de zalig malse filet pur van Bleu des Prés perfect vergezellen. Afsluiten doe je met een lekker stukje kaas uit Wallonië, gecombineerd met een lekker biertje van Lupulus of Moinette. Als finishing touch kan je uiteraard eindigen met een lekkere whisky van Belgian Owl. En voor de dames is er de Aphrodisiaque….. met een lekker chocolaatje van Edouard Bechoux!

Smakelijk …

Porc Qualité Ardenne

Forel op zijn best’. Tussen de kostbare forel en het water van de Waalse rivieren bloeit al heel lang een mooie liefde. Daar waar de Amblève en de Recht samenvloeien, bouwde Gabriel Mathonet zijn visteeltbekkens waarin de vissen, regenboogforel of zalmforel, volledig natuurlijk worden geteeld. Van deze topproducent van verse forel en afgeleide producten kan u bij Goût de gerookte filets van regenboogforel en zalmforel bestellen, evenals een superlekkere mousse van zalmforel.
Smakelijk …

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!