Goût zet haar eerste stappen in Nederland

Met onze deelname aan de kwalitatieve BBB beurs in Maastricht heeft Goût zijn eerste stappen gezet op de Nederlandse markt. Op 7, 8 en 9 oktober toonde we ons assortiment van Waalse topproducten aan de Nederlandse professionele Horeca-markt. De reacties waren zeer positief en in de komende weken hopen we deze eerste contacten tot een concrete samenwerking te kunnen omzetten.

gout op de bbb horecabeurs in nederland

Nieuw: Les Chocolats d’Edouard!

Nieuw in het assortiment van Goût bvba zijn de overheerlijke chocolade producten van Les chocolats d’ Edouard uit Florenville. Samen met Edourd Bechoux stelden wij voor u een mooi assortiment samen van de lekkerste chocolade! In dit assortiment vindt u de overheerlijke mendiants, orangetten, chocolade-tabletten en een prachtig assortiment ambachtelijke pralines.

les chocolats d'edouard

Belettering wagens

Voortaan is Goût ook aanwezig in het straatbeeld! Onze twee wagens met de belettering van Goût “De smaak van Wallonië” zullen ongetwijfeld bijdragen tot onze naambekendheid in Vlaanderen en Nederland.

belettering voertuig links
belettering achterkant voertuig

Eindejaarsassortiment wildpaté

Met de eindejaarsperiode voor de boeg stelt Goût vijf overheerlijke wildpatés voor: van onze leverancier Salaisons de la Semois bieden wij tot 31/12. fazantenpaté met pistachenoten, everzwijnpaté met amandelen, haaspaté met noten en paté met truffel en champagne en duivenmousse aan.

Uitbreiding Horeca assortiment Bister

Op vraag van vele professionele horeca klanten breidt Goût zijn assortiment Bister uit met 9 artikelen uit hun Foodservice-assortiment. Het gaat om horecaverpakkingen in mosterd, mayonnaise, pickles, augurken, uitjes  en andere koude sauzen. Zo kunnen deze fantastische producten van topkwaliteit ook in de Vlaamse horeca-keukens hun ingang vinden.
logo Bister

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!