De nieuwste producten “van bij ons”!

In deze bizarre tijden blijft Goût zijn klanten steunen. Klanten en consumenten gaan steeds meer op zoek gaan naar producten uit eigen land. En daar wil Goût hen bij helpen door de beste producten uit Wallonië te selecteren en te verdelen op de markt in Vlaanderen. Zo kan iedereen genieten van ” de smaak van Wallonië ” !

Nieuwe artikelen

Brasserie des Légendes
Gout bv knoopte een samenwerking aan met Brasserie des Légendes. Daarmee wordt ons assortiment Waalse bieren uitgbreid met een aantal typische en heel lekkere biertjes: De Quintine blonde 8%, amber 8,5% en nature bio 5,9%, de Corne blonde 5,9%, triple 10% en quadruple 12%, de Goliath triple 9% en de Legends Harmony 5,7%. Deze bieren zijn verkrijgbaar in OW en zijn verpakt per 24.

Carlsbourg gekarnde boter BOB 250gr
Nieuw in ons assortiment zijn de echte Ardeense boters met BOB keurmerk (Beschemde Oorspronsgbenaming). We hebben ze in twee varieteiten 250gr zacht en gezouten. Ze zijn bestelbaar per 20 stuks.

Product in de kijker

Chateau Bon Baron Met Goût kan je nu genieten van de topwijnen van Chateau Bon Baron, het gerenomeerde wijnhuis uit Lustin, bij Dinant: De witte Chateau Bon Baron «Goût du Soleil« 2017 AOC Côte de Sambre et Meuse is een blend van Pinot Blanc en Auxerrois, twee druivensoorten die erg goede resultaten geven in ons klimaat. Het is een ronde en levendige droge witte wijn met frisse zuren die perfect combineert met visgerechten, asperges, oesters, gevogelte, wit vlees en kaas. De rode Chateau Bon Baron «Goût des Merveilles« 2015 AOC Côte de Sambre et Meuse is een stevige en krachtige rode wijn met toch soepele tannines. Hij is gemaakt van de typische Cabernet Dorsa-druif, een kruising tussen de Franse druif Cabernet Sauvignon en de Duitse druif Dornfelder. Hij past perfect bij kaas en rood vlees of wild. De rosé Chateau Bon Baron «Goût d’Azur« 2018 AOC Côte de Sambre et Meuse is een frisse en fruitige rosé wijn van de Pinot Noir druif, die perfect past bij een lichte zomerse maaltijd of als aperitief kan gedronken worden.

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!