Eerlijke hoevekippen van Coq des prés

GEZOND, ZEKER en SMAKELIJK !!

Het merk “Coq des Prés “ staat voor een BIO hoevekip, een echt product van bij ons en gekweekt door een vijftigtal Waalse kwekers. Het is een ethisch en duurzaam merk dat hen toebehoort. De gegarandeerde constante kwaliteit wordt verzekerd door de permanente opvolging door alle kwekers, met help van een dierenarts en landbouwingenieur. Er wordt enkel kwaliteitsvoeding gebruikt, komende van plaatselijke bedrijven, van 100 % plantaardige oorsprong en BIO, zonder GMO’s . Alle dieren krijgen de beste verzorging, met het oog op preventie in alle stadia van de levensloop. De huisvesting met natuurlijke ventilatie, met daardoor beperkt energieverbruik, zorgt voor een kwalitatief topproduct.

De voornaamste elementen uit het het BIO lastenboek zijn het verplicht gebruik van rassen met langzame groei, een minimale levensduur van 70 dagen, maximaal 10 kippen per vierkante meter in het stallengebouw, in de buitenlucht minstens 4 vierkante meter per kip, maximaal 4800 kippen per kippenren, verplichte buitenloop en verplichte plantaardige voeding zonder GMO’s.

Wij van Goût vinden dit een prachtig project en zijn enorm fier om u deze producten te kunnen aanbieden.Van Coq des Prés selecteerden wij voor U volgend assortiment in 2 kg verpakkingen.

Blijf op de hoogte

Schrijf U nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over ons aanbod,  promoties en andere interessante nieuwigheden!